Keresés

Hírek

Hírek

2019-09-04

Zajvédelmi szeminárium lesz Egerben  2019. november 6-8. között. Részletek ITT vannak.
(
Határidő: jelentkezés a szemináriumra, szállásfoglalás, előadóktól az előadás címe és rövid tartalma: 2019. szeptember 10.


Hírek

2019-09-07

Módszertani útmutató az éghajlatváltozás hatásainak érzékenységvizsgálatához és kitettség elemzéséhez:  Új szakmai útmutató ITT.


Javaslatkérés kitüntetésekre

Az MMK Környezetvédelmi Tagozatának Elnöksége javaslatokat kér a következő kitüntetések adományozására:

1. A „Környezet Védelméért” kitüntetést az Elnökség 2003-ban alapította. Azok a kamarai tagok kaphatják meg, akik a környezetvédelem egy, vagy több szakterületén hosszú időn keresztül kiváló és eredményes teljesítményt nyújtottak, vagy valamely területen kimagasló eredményt értek el. Javaslatot bárki tehet. Évenként max. 3 fő díjazható.

2. A „Környezetvédelmi Műszaki Felsőoktatásért” kitüntető oklevelet 2004-ben alapította a Tagozat Elnöksége. A kitüntetést a környezetvédelmi műszaki felsőoktatásban, szakmérnök képzésben országos szinten mutatott kimagasló teljesítményért lehet megkapni a felsőoktatásban résztvevő intézmények vezetői által beküldött javaslatok alapján. Évenként max. 3 fő díjazható.

3. A „Környezetvédelmi Diplomadíj” odaítéléséről az egyetemek által beküldött diplomadíj pályázatok értékelése után a tagozaton belül működő Bizottság javaslata alapján a Tagozat elnöksége dönt. Az egyetemek az MSc ill. osztatlan képzésben részesült hallgatók környezetvédelmi témájú diplomadolgozatával pályázhatnak.

Részletek ITT.


Környezetmérnöki Konferencia


IDŐPONTVÁLTOZÁS!!!

A Debreceni Egyetem Műszaki Kara, valamint Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata a korábbiaktól eltérően Debrecen Városának kérésére 2019. november 7-8-án közösen rendezi meg az Az Ipar napjai Debrecenben 2019 c. rendezvényét a Debreceni Egyetem Műszaki Karán, melyhez kapcsolódva Tanszékünk Környezetmérnöki Konferenciát és Szakmai Napot szervez.