Keresés

Zajvédelmi szeminárium


Zajvédelmi szeminárium lesz Zamárdiban, 2020. október 28-30. között.

Tájékoztatás

Az idei Zajvédelmi szemináriumot abban a reményben tervezzük és hirdetjük meg, hogy őszre véget ér a koronavírus okozta járvány, és feloldódnak az ezzel kapcsolatos szigorú korlátozások.

A szállást előzetesen és feltételesen, a korábbi évekhez hasonló résztvevő-létszámra lefoglaltuk, de jó lenne látni, hogy valóban számíthatunk-e ilyen számú résztvevőre.

Kérjük ezért, hogy aki tervezi a részvételt, az a https://www.opakfi.hu/jelentkezes  címen jelezze ezt a szándékát, annak tudatában, hogy ez még nem jelent elkötelezettséget.

Fontos tudni, hogy ettől az előzetes szándékjelzéstől függetlenül, szeptember 20-ai határidőre, a mellékelt Jelentkezési lap kitöltésével kell a végleges jelentkezést megtenni !

 

Tervezett program

A felkért előadók a zajvédelem időszerű, a szakembereket, a hatóságokat és az érintetteket leginkább foglalkoztató kérdéseivel, problémáival foglalkoznak. A felkért előadók mellett – természetesen – bármely zajvédelmi témában, másoktól is várunk és kérünk előadásokat.

 

A Szeminárium helye

Hotel Família, 8021 Zamárdi, Endrédi u.1/a.

 

Előadások

Az előadásokat szóban vagy poszter formában lehet tartani. A bejelentett szóbeli előadások időtartama 15 perc + 5 perc vita

Az előadások címét és rövid, 8-10 soros tartalmát az OPAKFI titkárságára e-mailen kérjük beküldeni,  E-mail:      info@opakfi.hu

Határidő

Jelentkezés a szemináriumra, szállásfoglalás, előadóktól az előadás címe és rövid tartalma: 2020. szeptember 20.

Részvételi díj

A Szeminárium részvételi díja:

– egyesületi és jogi tagoknak: 35.000.- Ft

– nem egyesületi tagoknak: 39.000.- Ft

A részvételi díj 14.500.- Ft ellátási költséget tartalmaz.  Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

 

A Szemináriummal kapcsolatos információk az Interneten is megtalálhatóak lesznek: http://www.opakfi.hu