Keresés

Jelölés

A MMK Környezetvédelmi Tagozatának Elnöksége javaslatokat kér kitüntetésekhez.  A javaslatokat 2020. szeptember 30-ig kell megküldeni Barna Katalin e-mail címére: barna.kata@mmk.hu 

A javaslathoz ITT elérhető az űrlap.

A kitüntetések fajtái

1.      A „Környezet Védelméért” kitüntetést az Elnökség 2003-ban alapította. Azok a kamarai tagok kaphatják meg, akik a környezetvédelem egy, vagy több szakterületén hosszú időn keresztül kiváló és eredményes teljesítményt nyújtottak, vagy valamely területen kimagasló eredményt értek el. Javaslatot bárki tehet. Évenként legfeljebb 3 fő díjazható.

2.      A „Környezetvédelmi Műszaki Felsőoktatásért” kitüntető oklevelet 2004-ben alapította a Tagozat Elnöksége. A kitüntetést a környezetvédelmi műszaki felsőoktatásban, szakmérnök képzésben országos szinten mutatott kimagasló teljesítményért lehet megkapni a felsőoktatásban résztvevő intézmények vezetői által beküldött javaslatok alapján. Évenként legfeljebb 3 fő díjazható.


A hiányosan beküldött, vagy a határidő után beérkezett javaslatokat nem áll módunkban értékelni.

Díjátadás

A díjak átadására 2021. év elején kerül sor a MMK székházában ünnepélyes keretek között. A kitüntetettek és a javaslattevők erről írásban értesítést kapnak.

A Tagozat Elnöksége