Keresés

Konferenciák

ELMARAD ----2020. március 11-én, szerdán konferencia lesz a környezetvédelemben alkalmazott levegőtisztaság-védelmi, a zajállapot és a felszín alatti vizek szennyezésével kapcsolatos modellekről. Helyszíne a Herman Ottó Konferencia Központ (1223 Budapest, Nagytétényi út 190.)

Részletek és jelentkezés ITT.


A bűzszennyezés szabályozása és kezelése témában "Szagot fogtunk… hatályosak a bűzre vonatkozó tervezési irányértékek" címmel lesz konferencia ugyancsak március 11-én új időpontban: március 24-én, kedden 9.30 órai kezdettel, a Hotel Benczúrban (1068 Budapest, Benczúr u. 35.).

Ennek részletei ITT vannak

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, az MMK Közlekedési Tagozata és a KTE Közlekedésépítési Tagozata és a MAÚT Magyar Út- és Vasútügyi Társaság közös szervezésében a KÖZÖS DOLGAINK – beszélgetések a szakmáról" programsorozat következő rendezvényének  Időpontja: 2020. március 17. (kedd) 15.00 óra, helyszíne: Makadám Mérnök Klub (Budapest II. ker., Lövőház u. 37.)

Települési utak tervezésének útügyi műszaki szabályozási kérdései

1. Élhető város ÚME szükségessége – egy tervező szemével - Ercsényi Balázs irányító tervező, FŐMTERV Zrt.

2. Miért aktuális újra gondolni és kiadni a Városi utak Tervezési Előírását? -Tárczy László szakfőmérnök, FŐMTERV Zrt.

3. Klímabarát tervezés a közterületeken - Szloszjár György ügyvezető, Garten Stúdió

A részvételi szándékot 2020. március 16-ig az ikladine.gyongyi@fomterv.hu e-mail címen, vagy  345-9601 telefonszámon lehet jelezni.