Keresés

Hírek

Hírek

2021-04-15


MAÚT Innovációs Fórum:  
Környezetvédelem az út- és vasútfejlesztés területén

Időpont: 2021. április 29. csütörtök, 9.00-13.00 óra

A félnapos rendezvényeken az előzetesen érdeklődésüket jelző jelentkezők köréből kiválasztott előadások hangzanak el a szakmai csatornákon jelentkező hallgatóság (tervezők, kivitelezők, üzemeltetők, szakértők) előtt, majd lehetőség lesz hozzászólásokra és konzultációra is.

Az online rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Előzetes regisztráció  ITT, a meghívó és tervezett program ITT érhető el

Hírek

2021-03-26


Az Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság Építéstudományi Szakosztálya és az ÉPKO Konferencia Szervezőbizottsága a jelenleg is fennálló vírushelyzet miatt azt a döntést hozta, hogy a XXV. Nemzetközi Építéstudományi Konferenciát (ÉPKO 2021) online szervezi meg 2021. június 5-én, szombaton.

Hírek

2021-03-16

A Mérnöki Kamara on-line vizsgarendszerének átalakítása miatt egy későbbi időpontra kell halasztanunk az áprilisra tervezett klímavédelmi szakértői vizsgát és az azt megelőző képzést. Az új időpontról itt a honlapunkon adunk majd tájékoztatást.

Hírek

2021-03-04

Az Európai Hulladékcsökkentési Hét  keretében „Hulladékok a körforgásos gazdaságban” címmel a Fejér Megyei Mérnöki Kamara és Környezetvédelmi Szakcsoportja november 24-én előadást szervezett, amely ITT megtekinthető. (Előadó: Dr. Bezegh András a Magyar Mérnöki Kamara Környezetvédelmi Tagozat elnökségi tagja, a Magyar Ipari Ökológiai Társaság elnöke.)